Referenser

Anna ZachriOrs

Your

Life coach

 

 

 

REFERENSER

 

"Helhetsintrycket var att hon är seriös och positiv! En människa med livserfarenhet, som kunde ställa de där rätta, jobbiga frågorna som verkligen fick mig att tänka efter. En inspiratör och peppare!!!

I början jobbade vi mest med mina ideér och drömmar och de sakerna var lite lättare att få gjorda, vilket jag också upptäckte. Då ändrade vi fokus till mer mig personligen, kost, hälsa och motion.

Jag upplevde att tempot var ganska högt, men för mig passade det bra. Eller jag kanske ska formulera mig såhär istället, det blev ingen dötid och det är ju bra! Ibland stannade vi upp längre vid vissa områden och försökte analysera mer varför det är ett problem för mig, vad ska jag göra för att kunna förändra etc. Jag känner det som att vi alltid använde tiden väldigt kreativt och effektivt och samtidigt hade jag hela tiden möjlighet att styra vad vi pratade om, hur länge, vilka ev lösningar, hur mycket jag skulle göra till nästa gång. Det jag tycker Anna är bra på är att vara engagerad på ett uppriktigt sätt! Jag fick snabbt förtroende för henne. Sen har vi också kunnat blanda skratt och allvar på ett härligt sätt! Det kändes professionellt.

 

Coachtjänst via sms tyckte jag var jättebra! Att få en påminnelse att som i mitt fall meditera och att se över morgondagen. Även om jag inte varje dag har behövt se över morgondagen, så har den varit bra som en påminnelse. Kanske speciellt med en utmattningsproblematik, om det nu är den som gör att jag helt tappar bort vissa saker under dagtid.

 

Jättestort tack för att jag fick möjligheten att bli coachad av dig! Det har haft stor betydelse för mig under våren och det är med sorg i hjärtat som det är slut. Jag är glad att du kom in i mitt liv!

KRAM och LYCKA TILL!"

 

Ulrika Thornéus

 

 

"Tack för sms-hjälpen!

Jag saknar den när den är slut, och tycker den har hjälpt mig att hålla igång med vanor jag vill förändra. Det märks att Anna har lagt energi på att göra tjänsten personlig, vilket gör att den känts som att få vänliga och uppmuntrande meddelanden från en god vän!"

 

Lena Svedlund

 

 

"Varje gång det plingar i min mobil blir jag påmind om att sätta gränser för mig själv. Det är extra bra för då glömmer jag inte bort det. Jag minns även mina samtal med Anna om varför jag behöver sätta gränser. Det har hjälpt mig otroligt mycket. Mitt liv är förändrat, men förändringar sker fortfarande tack vare påminnelsen varje dag. Anna är en underbar lyssnare som ger livsförändrande kommentarer."

 

Lena Miller

 

 

"Hon har en varm och vänlig framtoning som skapar en trygg miljö där man som klient vågar öppna upp. Anna har en ”livskunskap” som hon använder sig av i sin coachning. Tempot i coachningen passade mig utmärkt. Anna har ett inkännande sätt, är flexibel och anpassar tempot efter klientens bästa. Anna har ett positivt förhållningssätt som entusiasmerar och smittar av sig, det är roligt att bli coachad av Anna. Hon har ett inkännande sätt där hon lyssnar närvarande, reflekterar och ställer frågor som leder till insikter. Anna ska bara fortsätta och coacha och på så vis bredda sig för att få ännu mer erfarenhet, tro på sig själv, för hon gör gott! Jag skulle absolut rekommendera Anna till en vän!"

 

Åsa Borell

 

 

"Min hälsa försämrades plötsligt drastiskt och det var svårt att ens se sin framtid en timme framåt. Men tackvare Annas otroliga professionalism och värme började jag ta tag i de tuffaste frågorna och svaren i mitt liv just nu. Annas klockrena instinkt när de rätta frågorna skulle ställas imponerade på mig mycket starkt.

Fortsätt Anna att arbeta i samma anda och du kommer att rädda många själar i din framtid!!

Jag vill det varmaste rekommenderar Anna till alla som behöver någon förändring i sina liv, oavsett kön eller ålder!"

 

Monica Winterwild

 

 

"Det som har känts bäst i våra samtal är hur jag känt att du lyssnat så fint. Att du gett mig plats att berätta, vad det än är jag har berätta och sedan gett bra frågor och reflektioner när jag pratat färdigt. Det är så härligt också hur vi skrattat så mycket! Lyckats förundras över mönster och beteenden och sett att inte allt är på dödligt allvar. Försöker minnas om det är någon speciell fråga som du brukade ställa som gav starkast effekt, men kommer inte på någon specifik. Känns bara som att frågorna alltid varit timade och på pricken.

Gillar balansen av utmanande och peppande! Tror att de där smsen kanske kunde fortsatt ändå de var ändå en bra påminnelse även om jag inte alltid följde dem. Kanske en idé hade varit att jag efter ett tag också skulle ha börjat sätta egna påminnelser parallellt... så att det kom från både en annan och mig själv. Våra samtal har varit värdefulla också därför att de varit just samtal om livet. Har som sagt familj och vänner jag kan prata med, men känts bra att ha en person som dig som känts som ett proffs som jag skapat en personlig kontakt med, att jag inte haft några gränser för vad jag säger, för att jag inte har någon tidigare relation som kan krångla till det med tankar och känslor av skuld, skam osv.

Så sammanfattningsvis uppskattar jag:

-ditt sätt att lyssna

-dina mjuka men ändå lite utmanande frågor och reflektioner

-ditt skratt som får mig att slappna av ännu mer

-dina sms-påmminelser och hur du lyssnade in och utvecklade dem

-att du höll koll på datumen, och mindes vad vi pratat om tidigare. Jag kände mig viktig.

 

Tack för alla samtalen och kommunikationen! Lycka till med framtida samtal och projekt!"

 

Elias L

 

 

"Jag upplevde Anna som en varm, inkännande, förstående och ödmjuk coach. Hon har en härlig dialekt och en värme i rösten och en ödmjukhet inför sin egen roll som coach, där hon ständigt utmanar sig själv att hitta nya vägar och sätt att formulera sig på. Anna var också lyhörd för mina gränser och vad vi från gång till gång fokuserade på. Hon gav mycket av sig själv med stor empati och ett öppet hjärta! <3. Tempot kändes lagom och flexibelt.

Anna coachade med en värme, ödmjukhet och lyhördhet inför mig som klient. Hon känns äkta och genuin. Det kändes som att jag talade med en verklig människa med ett stort hjärta.

 

Om Annas coachtjänst via sms:

Det var inspirerande, motiverande och härligt att dagligen få ett peppande budskap med vackra visdomsord, som hjälpte mig att vilja vakna och ta mig ur sängen. Efter ett tag kunde jag känna en stress i det och att sms:en kom ofta, men då informerade jag Anna om det och vi anpassade tjänsten utifrån det."

 

Elina

All förändring börjar inom dig själv...

e-mail: anna@zachriors.se